Om foreningen

Fennia.nu er hjemmesiden til foreningen Skogfinsk Genealogi. Styret består av personene under.

Kasserer

Leder

Styremedlem

Kontaktperson Sverige: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , Torsby

Foreningen skal bidra til å øke interessen for den skogfinske etnisiteten primært gjennom forskning innenfor genealogi, migrasjon og finske slektsnavn.

Vår hjemmeside skal være et knutepunkt i foreningen. Det vil ikke lages medlemsblad, men i stedet skal det opprettes et medlemsforum der vi deler informasjon med hverandre. Slik informasjon vil være avskrifter av kilder, bilder av viktige kildefunn, bilder av gamle kilder som vi skal skrive av, artikler fra medlemmene (disse vil etter hvert legges ut på de offentlige sidene) etc.

Her er et eksempel på stoff som er lagt ut på medlemssidene:

-Avskrifter av de eldste husforhør for Finnskogen i Dalby (Södra og Norra Finnskoga) 1716 -1783 og 1821-25,

-Avskrifter av husforhörslängder för Finnskogen i Norra Ny (Nyskoga och Näsberget) 1745 -1789,

-Avskrifter av kyrkboken för Norra Ny: födda (1686 - 1825), döda (1687-1738, 1765-1838) och vigda (1688 - 1746)

-Avskrift av Dalbys kyrkböcker: Døde på Finnskogen i Dalby 1694 -1790.

-Avskrift av husforhör för Fryksändes Finnskog 1749-57.

-foto av kilder med viktige slektsnavnsbelegg,

-C. A. «Gottlunds Folkmängden på Finnskogarne» fra 1823.

-Avskrift av Älvdals härads dombok 1653 -1727 (finnskogrelaterte saker)

-Avskrift i notisform av tingbøkene for Solør og Østerdalen (finnskogrelaterte saker hovedsakelig for Åsnes Finnskog og Våler Finnskog).

-Avskrift i notisform av skifteprotokollene for Solør og Østerdalen 1676 -1673 for Hof Prestegjeld (Hof, Åsnes og Våler).

-Avskrift av de eldste lensregnskapene hvor det forekommer finner. Dekker hele Østlandet 1642 - 1660. Har bare med antatte finner og finneboplasser.

-Avskrift av Gräsmarks kyrkbok 1688 - 1722: Döda på Finnskogen i Gräsmark.

-Avskrift av Grythytte och Hällefors domböcker 1641 - 1787

Forfatter står selv ansvarlige for det som presenteres i artikler eller i debattinnlegg. Vel møtt till diskusjoner på siden (se diskusjonsforumet)!

Medlemsavgiften er kr 200,- pr. år og betales gjennom menypunktet Bli medlem og kredittkortbetaling.

Foreningen har 57 medlemmer pr. september 2012.

Hvis du ikke vil betale medlemsavgiften over internett, kan du betale kr 200,- til:
(Dette er en dyrere måte å betale på for deg og det tar litt lengre tid å bli medlem.)

Norge:                                               Sverige (kun for svenske innbyggere):
Bankkonto: 1503.30.04939
                   Bankkonto: 9159-157.832-0

Adresse:                                             Adresse:
Skogfinsk Genealogi                              Skogsfinsk Genealogi
c/o Jan Myhrvold                                  c/o Niclas Persson
Tømmervegen 2                                   Valbergsvägen 13A
2022 Gjerdrum                                     685 33 Torsby

NB! Send en e-post til Jan (klikk på navnet hans lenger opp under styre) med kontaktinfo etter at du har betalt til konto, slik at vi får tak i deg når du skal få brukernavn og passord! Dersom du har meldt deg inn via "Bli medlem" er det ikke nødvendig å si fra.